Oppdag De Mest Kjente Tipsene Om Forbedring Av Hjemmet

Oppussing prosjekter har potensial til å gjøre eller ødelegge lommeboken, investeringen og videresalg verdi. Denne artikkelen vil gi deg mange gode råd om hvordan du kan beskytte investeringen du har gjort, få det beste igjen for pengene og ikke gå blakk i prosessen.

I nordlige klima hvor tung snø dekker bakken hele vinteren, kan du miste oversikten over hvor grensene for stier er. For å unngå dette er det en god idé å sette en 4 ‘X 4’ trelast som grenser til stiene. Deretter, når du måker snø, vil du vite nøyaktig hvor kanten av stien skal være.

Hvis du har noen dører som knirker ved åpen eller lukke, prøv å bruke litt smøremiddel. Påfør en liten mengde kommersielt smøremiddel på dørhengslet og åpne og lukk døren slik at den kan komme inn i sprekkene. Du kan også prøve dette med matolje, selv om resultatene kanskje ikke varer så lenge som et kommersielt tilgjengelig smøremiddel.

En virkelig flott ting å vurdere å gjøre når du forbedrer hjemmet ditt er å legge til solcellepaneler. Dette kan koste deg mye penger i begynnelsen, men med strømkostnader går opp, kan du oppdage det sparer deg en pen krone i det lange løp. Dette vil hjelpe deg å spare på månedlige strømregninger, fordi du for det meste vil bruke energi du lagret. Jorden vil takke deg.

Forbedringer i hjemmet ditt vil ikke betale deg tilbake med en gang. Ikke gjør noen oppgraderinger eller forbedringer i hjemmet ditt hvis du skal flytte på mindre enn tre til fem år. Dette er nå tidsrammen det tar for å få tilbake kostnadene ved oppgraderingene du gjør.

Du kan legge til litt bluss i boksaken din ved å legge litt veggpapir der. Velg et design som er uvanlig og interessant. Hvis tapetet er satt på baksiden av bokhyllen, vises designet som et bakteppe for bøkene dine når de er stilt opp på hyllene. Å gjøre dette kan ta bokhyllen din fra et element på rommet ditt til fokuspunktet.

Stikk hull i veggpapirboblene dine! Noen ganger dannes bobler når du henger tapet, og du legger ikke merke til dem før det er for sent å trekke papiret tilbake og rette dem. Alt er ikke tapt! Bare bruk en pinne for å pierce hver boble og flat den forsiktig ut mot veggen.

Huset ditt kan se mer elegant ut ved å legge til et lite hageområde foran. Først bestemme hva slags planter er i stand til å vokse i klimaet og kjøpe dem fra en butikk. Plant dem i en fin design i nærheten av verandaen eller dørstokken. For en bedre og renere finish, legg til noen små fekting rundt hagen din for å fullt ut definere plassen.

Som du kan se, det er mye involvert i selv de mest enkle hjemme forbedringsprosjekter. Men, hvis du følger dette rådet og bruke den til å gjøre virkelig kloke investeringsbeslutninger, bør du ikke ha problemer med å velge de beste prosjektene og de beste pengene sparer ideer til hjemmet ditt.